Bestselling products

Browse our Categories

Follow us on Instagram

#Repost @comelcomot_official (@get_repost)
・・・
M3 yang banyak mengeluarkan produk berasaskan organic. Kerana kandungannya adalah organic @m3bodycare  diperakui serta memiliki kelulusan KKM yang selamat untuk digunakan.

Review i tentang Body Lotion dari @m3bodycare I amat suka produk ini kerana ia amat cepat menyerap kedalam kulit sehingga menyebabkan kulit saya terasa lembab selalu serta wangi yang menyenangkan. Bagi sesiapa yang mengalami kulit kering yang kronik, i yakin solutionnya ialah produk ini kerana ia telah diformulasi dengan bahan bahan organic yang akan memberi kesan lembapan pada kulit. Paling penting losyen ini diperbuat daripada 2 bahan utama iaitu halia dan kunyit. Seperti semua sedia maklum bahawa kunyit serta halia mempunyai kebaikan tersendiri dalam proses remedy. malah ia kekal hingga kini dalam setiap pembuatan makanan dan kini telah dimajukan dengan menjadikan ia asas dalam kecantikkan. Cara pemakaiannya amat mudah. Hanya perlu sapukan selepas mandi di kulit dan mana mana bahagian tubuh korang yang memerlukan sesuatu untuk kelembapan ketara. I baru menggunakan produk ini selama 2 hari, dan secara jujurnya i amat berpuas hati dengan kesan yang baik pada kulit i. I adalah seorang yang mempunyai kulit yang amat sensitif dan kerap diserang eszema, walaupun eczema i sangat mild tapi ia kelamaan akan melarat dan menjadi lebih teruk. Syukur Alhamdulillah dengan menemui losyen badan dari M3 ini. Ternyata ia sangat membantu mengurangkan keradangan eczema i dalam masa yang sama menjadikan kulit i kekal lembab dan sihat. 
#skincare #organicskincare #bodylotion #pelembatkulit #smebusiness #gonatural #gogreen💚
#Repost @comelcomot_official (@get_repost) ・・・ M3 yang banyak mengeluarkan produk berasaskan organic. Kerana kandungannya adalah organic @m3bodycare diperakui serta memiliki kelulusan KKM yang selamat untuk digunakan. Review i tentang Body Lotion dari @m3bodycare I amat suka produk ini kerana ia amat cepat menyerap kedalam kulit sehingga menyebabkan kulit saya terasa lembab selalu serta wangi yang menyenangkan. Bagi sesiapa yang mengalami kulit kering yang kronik, i yakin solutionnya ialah produk ini kerana ia telah diformulasi dengan bahan bahan organic yang akan memberi kesan lembapan pada kulit. Paling penting losyen ini diperbuat daripada 2 bahan utama iaitu halia dan kunyit. Seperti semua sedia maklum bahawa kunyit serta halia mempunyai kebaikan tersendiri dalam proses remedy. malah ia kekal hingga kini dalam setiap pembuatan makanan dan kini telah dimajukan dengan menjadikan ia asas dalam kecantikkan. Cara pemakaiannya amat mudah. Hanya perlu sapukan selepas mandi di kulit dan mana mana bahagian tubuh korang yang memerlukan sesuatu untuk kelembapan ketara. I baru menggunakan produk ini selama 2 hari, dan secara jujurnya i amat berpuas hati dengan kesan yang baik pada kulit i. I adalah seorang yang mempunyai kulit yang amat sensitif dan kerap diserang eszema, walaupun eczema i sangat mild tapi ia kelamaan akan melarat dan menjadi lebih teruk. Syukur Alhamdulillah dengan menemui losyen badan dari M3 ini. Ternyata ia sangat membantu mengurangkan keradangan eczema i dalam masa yang sama menjadikan kulit i kekal lembab dan sihat. #skincare #organicskincare #bodylotion #pelembatkulit #smebusiness #gonatural #gogreen💚

News and Articles